Vragen?

Opmerkingen?

Suggesties?

Onduidelijkheden?

Complimenten?

Bedenkingen?

Verzoekjes?

Foto's?

Tips?

De groetjes doen?

Laat het ons weten!

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

over kunstbaan

KunstBaan verbindt de bedrijfswereld en de sociale sector. Door kunst!

Sinds 2016 maakt KunstBaan bedrijfskunst met volwassenen met een verstandelijke beperking.

Via haar projecten opent Kunstbaan voor hen een nieuwe wereld,  en maakt het maatschappelijk verantwoord ondernemen tastbaar in bedrijven, en levendig onder collega’s.

"Een uniek project uitgevoerd door stuk voor stuk unieke mensen! Hun enthousiasme en hun oprechtheid mochten 19 dagen lang als voorbeeld dienen voor de waarden die wij als bedrijf hoog in vaandel dragen! Op een fijne manier laten we niet alleen deze mensen kennis maken met de bedrijfswereld maar tonen we ook aan ons team dat elke persoon ongeacht zijn achtergrond en zijn persoonlijkheid een belangrijke rol kan spelen in een team, in een bedrijf, in een maatschappij!   We hebben er met z’n allen van genoten en doen dat nog dagelijks bij het zien van de fantastische kunstwerken die zij binnen ons bedrijf hebben achtergelaten!"   

- Ellen De Bonte, zaakvoerster De Bonte Beton (Laakdal)

 

KunstBaan vind je bij bedrijven die streven naar een duurzame samenleving waarin elk individu een plaats verdient. Onze teams brengen volwassenen met een verstandelijke beperking uit de regio van het gastbedrijf samen.

Bij elk project dompelt een team zich onder in de bedrijfsactiviteit, ontmoet de plaatselijke medewerkers en zet dit verhaal in de kijker door creatieve recyclage. Want zelfs de afvalcontainers zijn voor ons schatkisten vol bijzondere materialen! 

In het gastbedrijf gaat alles zijn normale gang. Al doet KunstBaan even stilstaan. ”Er hing een fijne dynamiek in de lucht die de dagelijkse rush in het atelier onderbrak. De Zonen09 taken werden zoals anders uitgevoerd, maar was er tussendoor meer tijd voor stilstaan bij en genieten van waar we nu eigenlijk mee bezig zijn.” (Sharon Duverger, zaakvoerster Zonen09)

Na de komst van KunstBaan vormen de kunstwerken in het bedrijf een gezamenlijke herinnering aan nieuwe vriendschappen; en dragen zij bij tot een inspirerende, unieke werkvloer.

Hallo! Ik ben Laura Van Wingen, een 27-jarige Gentse met twee passies: kunst en de sociale sector. In 2014 studeerde ik af als kunstwetenschapper aan de Gentse Universiteit. Sindsdien vind je mij in verschillende kunstateliers voor mensen met een beperking. Ik krijg energie van het ongeremde enthousiasme van personen met een beperking, ik word blij van andere blije mensen en ik hou van kunst waarvan men zegt ‘da kan mijne kleine ook’ (okay ... try!). Mijn passies volgen was altijd mijn doel. Dat maakt me vandaag de onderneemster van KunstBaan. Nice to meet you!