Vragen?

Opmerkingen?

Suggesties?

Onduidelijkheden?

Complimenten?

Bedenkingen?

Verzoekjes?

Foto's?

Tips?

De groetjes doen?

Laat het ons weten!

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

voor kunstbaaners

KunstBaan nodigt volwassenen met een verstandelijke beperking uit in haar teams.

Voor elk project wordt een KunstBaan-team samengesteld van mensen die deel uitmaken van het

cliënteel van verschillende voorzieningen uit de regio van het gastbedrijf.

We zijn op bezoek geweest en kregen uitleg over hoe de kleren gemaakt worden. Dan ophangen om te drogen en dan hebben we er van alles op genaaid. Ik heb daar heel veel geleerd. We moesten een plastieken handschoen opblazen gelijk een ballon en daar hebben we stof op geplakt en genaaid. En dan kan alles buiten gehangen worden. We zijn ook naar een fabriek geweest waar we op stof hebben geschilderd. Michel is daar ook op cursus geweest. Ik vond alle twee de cursusplaatsen zeer goed. We hebben de mensen aan het werk gezien die de motoren moesten maken. De mensen waren vriendelijk. Ik heb dat zeer graag gedaan. Als er nog eens een cursus is van KunstBaan zou ik zeer graag terug mee doen. Laura en Jolien zijn 2 goeie meisjes! En binnenkort is het receptie!
— KunstBaaner J.L.
HUIDIGE PARTNERS:

De Wal (Wondelgem)

De Triangel (Lovendegem)

Zonnehoeve (Eke, Nazareth)

Broeder Ebergiste (Deurne)

Kompas (Mariakerke)

Christoforus (Munte)

Den Dries (Evergem)

De Bolster (Gavere)

Vesta (Sint-Niklaas)

De Klokke (Sint-Niklaas)

MPI (Oosterlo)

Vogelzang (Laakdal)

Het Eepos (Laakdal)

 


“Een dikke proficiat met de verschillende kunstwerken. Het zijn stuk voor stuk pareltjes. Ook wil ik nog eens benadrukken dat ik het schitterend vind dat je dit resultaat met deze doelgroep behaalt. Ik heb nu al bij 4 cliënten mogen ervaren dat je steeds het beste in hen naar boven weet te halen, wat een talent op zich is.” Geertrui De Bruyne, De Wal (Wondelgem)


Elk project wordt vooraf gecommuniceerd aan onze plaatselijke contactpersonen in verschillende voorzieningen, waarop zij ons tot de juiste persoon en potentiële KunstBaaner brengen.

De KunstBaaners krijgen de kans om - in het kader van een artistiek, inspirerend project - het leven op de reguliere werkvloer te beleven en te ervaren.

KunstBaan biedt hen een uitgewerkt totaalproject waarbij een educatieve onderbouw (rondleidingen, workshops, bijpassende tentoonstellings-, werf- of projectbezoeken, ...), teamspirit en artistieke ontwikkeling gecombineerd worden met een gezamenlijke projectbeleving.

Zij komen samen op basis van hun kunstige nieuwsgierigheid en enthousiasme om binnen het kader van de dagbesteding kennis te maken met nieuwe terreinen en mensen.

PRO ZWART .png