Vragen?

Opmerkingen?

Suggesties?

Onduidelijkheden?

Complimenten?

Bedenkingen?

Verzoekjes?

Foto's?

Tips?

De groetjes doen?

Laat het ons weten!

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

voor bedrijven

Collega's van E. VAN WINGEN NV bewonderen de zitbank van KunstBaan: "Bij EVW zit je goed!'

Collega's van E. VAN WINGEN NV bewonderen de zitbank van KunstBaan: "Bij EVW zit je goed!'

Wim Hoeckman en KunstBaaner Thibault bij de 'Slijpschijvenwolk'

Wim Hoeckman en KunstBaaner Thibault bij de 'Slijpschijvenwolk'

"Het creatieve proces was een fantastische ervaring, omwille van de warme professionaliteit van Laura, het gemeende enthousiasme van de kunstenaars, de aangename interactie met onze medewerkers en het uiteindelijke, verrassende resultaat. Onvergetelijk!"  

- Wim Hoeckman, CEO Victor Buyck Steel Construction NV


“Een onderneming is een weefsel dat verstrengeld is met de maatschappij. Het is enkel dankzij die verweving dat de onderneming kan bestaan.

Wij zijn er echter van overtuigd dat we daarvoor iets moeten teruggeven aan de wereld waarin wij “mogen” functioneren. Maar al te vaak vergeten we dat we ook iets moeten teruggeven aan onze maatschappij, aan onze medemensen die niet de mogelijkheden kregen om actief aan dit weefsel deel te nemen.

En het is net daar dat wij voelen dat we via KunstBaan toch iets kunnen teruggeven door een paar van hen de kans te geven zich artistiek te realiseren. Ook door hen de kans te geven te kunnen integreren in een actieve wereld door dagelijks op de werkvloer te verschijnen. Door hen te omarmen denken we dus toch een stukje te kunnen “restitueren” van datgene dat wij konden gebruiken om onszelf ook dagelijks te mogen ontwikkelen.

Dat we daarvoor dan nog eens prachtige en authentieke kunstwerken krijgen is een bijzondere extra voldoening”.

- Peter Van Hoecke, CEO Van Hoecke

Als bedrijf doet u uw voordeel met het betrekken van uw medewerkers bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

KunstBaan leeft onder collega’s en straalt op de werkvloer.

Bovendien biedt een KunstBaan-project een ideale combinatie tussen een bewuste afvalverwerking en sociaal engagement.

Uw bedrijfsverhaal, identiteit, kernactiviteit en afval als voedingsbodem voor kunst? Let’s surprise! (Tenzij u een zoveelste kopie van Mondriaans vierkanten verkiest.)

Beroer uw team met bedrijfskunst dat vertrekt uit hun dagelijkse werkzaamheden.

U heet uw KunstBaan-team met volwassenen met een mentale beperking uit uw regio welkom op uw bedrijfssite. Open uw deuren voor hun talenten en een unieke vorm van dagbesteding.

Wat houdt een samenwerking met KunstBaan in? Bekijk hier de verschillende stops op onze 'KunstBaan' in uw bedrijf.

FIN euro in wit.png

Partners van KunstBaan vergoeden de kosten die gepaard gaan met de organisatie en realisatie van het project dat voor hen wordt uitgewerkt.

Project Van Hoecke, Van Hoecke Universum (augustus 2017)  Golfkarton leeft! In het Van Hoecke universum geeft het golfkarton éénieder in zijn eigenheid weer: zijn eigen vorm, zijn eigen kleur, zijn eigen dynamiek. Deze energie vloeit enthousiast door Van Hoecke heen. Het creëert een kleurrijk, dynamisch en verrassend landschap. Machines draaien, banden lopen, mensen produceren. Iedereen werkt samen of nauw naast elkaar en zorgt zo voor een continue bedrijvigheid. Het Van Hoecke universum behoudt zijn stevige basis en blijft groeien!

Project Van Hoecke, Van Hoecke Universum (augustus 2017)

Golfkarton leeft! In het Van Hoecke universum geeft het golfkarton éénieder in zijn eigenheid weer: zijn eigen vorm, zijn eigen kleur, zijn eigen dynamiek. Deze energie vloeit enthousiast door Van Hoecke heen. Het creëert een kleurrijk, dynamisch en verrassend landschap. Machines draaien, banden lopen, mensen produceren. Iedereen werkt samen of nauw naast elkaar en zorgt zo voor een continue bedrijvigheid. Het Van Hoecke universum behoudt zijn stevige basis en blijft groeien!