Vragen?

Opmerkingen?

Suggesties?

Onduidelijkheden?

Complimenten?

Bedenkingen?

Verzoekjes?

Foto's?

Tips?

De groetjes doen?

Laat het ons weten!

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

over kunstbaan

KunstBaan verbindt de bedrijfswereld en de sociale sector met elkaar. Door kunst!

Via haar projecten opent Kunstbaan een nieuwe wereld voor volwassenen met een verstandelijke beperking,

en maakt het maatschappelijk verantwoord ondernemen écht tastbaar en levendig in bedrijven.

"De week waarin de Kunstbaan dames bij Zonen 09 op bezoek waren, was er één van de fijnste tot nu toe. Er hing een fijne dynamiek in de lucht die de dagelijkse rush in het atelier onderbrak. Terwijl Laura en Jolien met de deelnemers aan het werk waren, werden de Zonen 09 taken zoals anders uitgevoerd, maar was er tussendoor meer tijd voor stilstaan bij en genieten van waar we nu eigenlijk mee bezig zijn.” SHARON DUVERGER (Zonen09)

 

De verschillende KunstBaan-teams met mensen met een mentale beperking trekken naar bedrijven die streven naar een duurzame samenleving waarin elk individu een plaats verdient.

Het team dompelt zich onder in de bedrijfsactiviteit, ontmoet de plaatselijke medewerkers en zet dit verhaal in de kijker door middel van creatieve recyclage. Want naast de unieke bedrijfsidentiteit zetten wij ook de materiaalresten in de spotlight!

In het gastbedrijf gaat alles zijn normale gang, al doet KunstBaan even ‘stilstaan’. 

Na de komst van KunstBaan zijn de talenten van de deelnemers nog lang zichtbaar in de inspirerende en originele bedrijfsruimtes, en behoort het project voortaan tot de collectieve herinnering.

 
Hallo! Ik ben Laura Van Wingen, een 24-jarige Drongense met twee passies: kunst en de sociale sector. Twee jaar geleden studeerde ik af als kunstwetenschapper aan de Gentse Universiteit. Sindsdien ben ik een vaste waarde als vrijwilliger in verschillende kunstateliers voor mensen met een beperking. Ik krijg energie van het ongeremde enthousiasme van personen met een beperking, ik word blij van andere blije mensen en ik hou van kunst waarvan men zegt ‘da kan mijne kleine ook’ (okay ... try!). Kunst en de sociale sector, twee sectoren waar ten tijde van besparing maar al te snel de lijn door wordt getrokken. Maar hé, daar doe ik niet aan mee! Ik geloof in alternatieven. Mijn passies volgen was altijd mijn doel. Dat maakt me vandaag de onderneemster van KunstBaan.
Nice to meet you!